Bloemerie 88 bedenkt de 'oranje bloementamboerijn'


Dat de oranje-gekte in alle hevigheid losbarst, is in de gemiddelde straat en wijk goed zichtbaar. Maar ook in huis mag het WK leven, vinden ze bij Bloemerie 88. De Osse bloemenspeciaalzaak bedacht een bijzonder WK-boeket: de bloementamboerijn!



Bloemerie 88 bedenkt de 'oranje bloementamboerijn'



“We wilden een bijzonder bloemstuk maken in WK-sferen dat leuk is om in de kamer te zetten of om mee te nemen als je ergens voetbal gaat kijken,” zegt Harold Reuser van Bloemerie 88. Vier jaar geleden, voor het WK in Zuid-Afrika, verwerkte hij Vuvuzela’s in zijn bloemencreaties. Nu zocht de gediplomeerd bloembinder naar een link met Brazilië. Het team van Bloemerie 88 bedacht de bloementamboerijn: een biertamboerijn verwerkt in een oranje boeket.


Reuser: “Onze bloementamboerijn combineert de Braziliaanse stijl, met tropische bloemen zoals de Ecuador roos en de celosia, met échte oranje bloemen. Leuk voor vrouwen én mannen, want je kunt de tamboerijn loshalen: dan kan het boeket op tafel en kun je met de tamboerijn muziek maken of bier gaan halen!” De bloementamboerijn is verkrijgbaar in een aantal varianten in de winkel van Bloemerie 88 aan de Zaltbommelseweg.