Bloemerie 88, voor ieder wat wils


Sinds augustus 2008 is Harold Reuser eigenaar van Bloemerie 88. Onder zijn leiding heeft de winkel een eigentijdse uitstraling gekregen.Bloemerie 88, voor ieder wat wils


"Wij borduren voort op het werk van de vorige eigenares José Remmits", zegt Reuser. "Maar het heeft een moderner jasje gekregen sinds ik er in zit. Reuser, "Ik heb goede leermeesters gehad, destijds bij Jan van Cuijk hier in Oss en bij mijn laatste werkgever Frans van Haeren uit Schaijk." In 2006 rondde hij de hoogste opleiding in de bloemwereld af. Hij mag zich Meesterbinder noemen.

Verlengstuk van het interieur
Mijn grootste uitdaging is om voor iedere klant iets in de winkel te hebben. Iedereen moet hier kunnen slagen. Je kunt bij ons iets vinden voor twee euro, maar ook voor vijftig euro." Harold Reuser bespeurt ook een nieuwe trend in 'bloemenland'. Het is niet meer populair om een heleboel planten neer te zetten, maar om een grotere pot of vaas te plaatsen. "Bloemen en planten zijn anno 2009 steeds meer een verlengstuk van het interieur." Speciaal voor de kerstdagen is de etalage van de winkel extra versierd. "Mensen vragen in oktober al naar ons kerstassortiment", zegt Reuser, "dus ik verwacht tegen de kerst helemaal een run."