Bloemstukken met vrolijke vuvuzela's


Rondom het WK 2010 maakte Bloemerie 88 bijzondere oranje bloemstukken waarin vuvuzela's werden verwerkt. Onder meer Brabants Dagblad en Kliknieuws berichtten daarover.Bloemstukken met vrolijke vuvuzela's


Bloementoeter is helemaal in stijl 

Toch mooi dat-ie de vuvuzela in een prettiger daglicht stelt. Voor meesterbinder Harold Reuser van Bloemerie 88 is het Zuid-Afrikaanse blaasinstrument - ook bekend als lepatata - veel meer dan die geweldig irritante, decibellenproducerende gehoorbeschadiger.


De plastic buis kun je met wat creativiteit probleemloos verwerken in leuke boeketjes, bedacht de Lithoijense bloemist aan de Osse Zaltbommelseweg. En zo geschiedde. "Je ziet het overal om je heen: de commercie heeft voor 't eerst tijdens dit WK voetbal de voetbalminnende vrouw écht ontdekt en omarmd. Ik kon en wilde niet achterblijven. Maar dan niet op de geijkte manier."


Bron: Brabants Dagblad


De 'Vuvumeijer' van Bloemerie 88

Speciale bloemstukken met vuvuzela's

OSS - Niet alleen veel mannen volgen het WK op de voet, het toernooi leeft ook bij vrouwen. Dat willen ze bij Bloemerie 88 aan de Zaltbommelseweg maar wat graag weten. Om het voetbal nog meer te laten leven in de huiskamer, zijn er wel heel speciale bloemstukken in de winkel te koop. 

De vuvuzela, het befaamde blaasinstrument, is verwerkt in vele tientallen creaties. "Het leek ons wel leuk om iets aparts te doen", zegt Harold Reuser van Bloemerie 88. "We noemen het een Vuvumeijer en het is hartstikke leuk om in de kamer te zetten. Of het is leuk om mee te nemen als je ergens voetbal gaat kijken."