Hollands Beste Bloemstylist ook bij Bloemerie 88


Bloemerie 88 doet mee met de landelijke campagne rondom het popualire SBS6-programma Hollands Beste Bloemstylist: wij geven wekelijks een creatieve invulling aan het 'Boeket van de Week'!



Hollands Beste Bloemstylist ook bij Bloemerie 88


Na een succesvol eerste seizoen start op 13 september het tweede seizoen van het SBS6-programma Hollands Beste Bloemstylist. In het programma worden kandidaten uitgedaagd om creatieve bloemdecoraties te maken. Ook is er aandacht voor het ‘Boeket van de Week’. Kijkers vinden het weekboeket terug bij Bloemerie 88. ‘Vorig jaar spraken veel klanten over het programma. Om die reden willen we er dit jaar op inhaken. Het ‘Boeket van de week’ zal daarom bij ons te vinden zijn. Uiteraard vertaald naar onze eigen, herkenbare stijl. ' aldus Harold Reuser van Bloemerie 88.


Kijkje in de keuken
Het programma Hollands Beste Bloemstylist begint op 13 september en is te zien tussen 19.30 en 20.30 uur. Reuser: ’In acht afleveringen kijken consumenten in de keuken bij bloemstylisten die hun vakmanschap en creativiteit laten zien. Dat biedt volop inspiratie voor bloemen in interieurs.'

Boeket van de Week
In het programma wordt iedere week het 'Boeket van de Week' samengesteld. Het programma zoekt met dit boeket de aansluiting met de lokale bloemenwinkel. Kees Tol, presentator van het succesvolle programma: 'Het is mooi als consumenten niet alleen op TV, maar ook thuis kunnen genieten van de prachtige bloemen die in het programma voorbij komen. Bloemen brengen sfeer en gezelligheid.'

Campagne
De Hollands Beste Bloemstylist-campagne met daarin het ‘Boeket van de week’ is een initiatief van Mijn Bloemist, hét label waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot. Bloemerie 88 neemt deel aan deze campagne.