Mooie moederdagacties bij Bloemerie 88


Wie voorbij Bloemerie 88 aan de Zaltbommelseweg 18 rijdt, valt het al snel op: met de etalage is iets bijzonders aan de hand. Speciaal voor moederdag staan er 88 kleurrijke vazen met elegante orchidee. Eigenaar en bloembinder Harold Reuser: “Een eigen creatie, een van onze speciale geschenken voor moederdag”.Mooie moederdagacties bij Bloemerie 88


Bloemerie 88 staat bekend als ‘de betere bloemist’: een team gediplomeerd bloembinders, gedreven door passie voor het vak en liefde voor natuurlijk materiaal. Reuser: “We mogen ons 'Meester in Bloemen' noemen, een diploma in de bloemenbranche voor getoonde vakbekwaamheid en een erkenning voor een eigen vormgevingsstijl. Maar of iemand nu vijf of honderd euro te besteden heeft, we zijn er voor iedereen. Niet alleen speciaal bloemwerk, zoals bruidsboeketten of rouwarrangementen, maar ook een ‘eenvoudig’ boeket krijgt bij ons net wat meer aandacht.” Lachend: “We stoppen in elke creatie onze passie en daardoor krijgt het de extra uitstraling die het verdient!” Die passie uit zich ook in de actieve Facebook-pagina, waar de bloembinders elke maand een bloem in de spotlight zetten en leuke inspirerende ideeën delen.


Woondecoratie en cadeaus
Ook als het gaat om woondecoratie en cadeaus vinden klanten hun weg naar de bloemist aan de Zaltbommelseweg. Harold Reuser: “Wij hebben een breed assortiment sfeervolle vazen, potten, vazen, schalen en gifts voor binnen en buiten. De collectie wisselt regelmatig, maar stellen we nauwkeurig samen. Veelal merken uit eigen land waar ambachtelijk geproduceerd wordt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat je voor elke gelegenheid en voor elk budget iets kunt vinden om je interieur tot leven te brengen.”


Moederdag
Speciaal voor Moederdag heeft Bloemerie 88 een aantal bijzondere moederdag-geschenken samengesteld. Natuurlijk vind je er de klassieke rode roos of een bont boeket (Harold: “Helemaal in!”), maar ook geurproducten van Millefiore. Of maak je moeder blij met een unieke Bloemerie 88-creatie, zoals een van de 88 kleurrijke vazen met een orchidee die in de etalage prijken. “De orchidee is een elegante eyecatcher, een stijlicoon die weken mooi blijft. Dat past perfect bij moederdag!”


Bron: Weekblad Regio Oss, woensdag 7 mei 2014