Wij zijn Beste Bloemist van Nederland!


We mogen ons een jaar lang 'Beste Fleurop Bloemist van Nederland' noemen: wat een geweldige eer!



Wij zijn Beste Bloemist van Nederland!


Bloemerie 88 uit Oss mag zich een jaar lang ‘Beste Fleurop Bloemist van Nederland’ noemen. Gisteravond werden zij tijdens de 100% NL Awards gehuldigd op het podium als winnaar van de verkiezing. Eigenaar Harold Reuser: “Geweldig om te winnen. De verkiezing leefde enorm bij ons.”                                             


Bloemerie 88 is de zaak van meesterbinder Harold Reuser en zijn team van gediplomeerde bloembinders. De enthousiaste bloemisten bedenken en realiseren er de mooiste creaties, waardoor ze veel fans hebben in de wijde omtrek van Oss. Begin dit jaar verscheen de oproep om te stemmen voor de Beste Fleurop Bloemist-verkiezing. Daar werd volop gehoor aan gegeven: in totaal stemden ruim 14.000 consumenten.


Feestelijke avond
Tot en met 31 januari kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete Fleurop bloemist. Daarna hoorde Harold dat Bloemerie 88 tot de tien finalisten behoorde. “Dat betekende dat wij als team naar de 100% NL Awards mochten.” Tijdens de feestelijke awardshow werd Bloemerie 88 het podium op geroepen: zij mochten de award voor Beste Bloemist van Nederland in ontvangst nemen. Harold kreeg deze uit handen van presentator Kees Tol. “We hebben een superleuke avond gehad met het team. Over de oranje loper, genieten van mooie muziekoptredens en dan ook nog winnen! We hebben veel mensen enthousiast gemaakt over de verkiezing, dus we zijn erg blij dat we nu met de winst naar huis gaan.”


Over Fleurop
Fleurop Interflora Nederland is meer dan 96 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.100 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door het WUA! al viermaal bekroond met een eerste plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won twee keer de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak.